ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ουάιτ στο Summer League και ο Ολυμπιακός τον περιμένει

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Οκάρο Ουάιτ, ο Αμερικανός είναι ενήμερος για τους Πειραιώτες, αλλά θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο Summer League στο Ορλάντο, ελπίζοντας να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός για την θέση "4", για τον παίκτη πίσω από τον "βασικό" Γιώργο Πρίντεζη, έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ.

Ενόψει της νέας σεζόν, οι Πειραιώτες στο "4" θα έχουν τους Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ στην θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν έναν πάουερ-φόργουορντ με αθλητικά προσόντα και ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, ο οποίος παράλληλα να έχει και προσιτό κασέ και ο Οκάρο Ουάιτ μοιάζει ιδανική περίπτωση, διαθέτοντας και εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα.

Ο MVP του ελληνικού πρωταθλήματος (13.5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 62.3% ποσοστό στα δίποντα, 1.6 κλεψίματα), ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Άρη, έχει δεχτεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση), είναι ενήμερος για την προοπτική να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, αλλά έχει ως προτεραιότητα του να επιστρέψει στην πατρίδα του, βρίσκοντας ομάδα στο ΝΒΑ.

Στις 2 Ιουλίου θα λάβει μέρος στο Summer League που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο και ελπίζει να καταφέρει να ξεχωρίσει ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον από ομάδες στο ΝΒΑ. Δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Στον Ολυμπιακό έχουν σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Οκάρο Ουάιτ, τον θέλουν στην ομάδα, θεωρούν πως ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλουν και για αυτόν τον λόγο έχουν δώσει χρόνο στον Αμερικανό φόργουορντ ώστε να δοκιμάσει την τύχη στο Summer League.

Δεν θα περιμένουν και... για πάντα τον παίκτη, αλλά δεν βιάζονται. Άλλωστε, ανανέωσαν έγκαιρα το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη, βρήκαν γρήγορα τον αντικαταστάτη του Οθέλο Χάντερ (Κιμ Μπιρτς), έχουν έναν βασικό κορμό ενόψει της νέας σεζόν και στόχους τους είναι να αποκτήσουν ένα "4άρι" και ένα "ασόδυο" που να έχει έφεση στο σκορ. Ας μην ξεχνάμε πως οι επίσημες υποχρεώσεις τους ξεκινούν τον Οκτώβρη και ακόμη δεν έχει μπει ο Ιούλιος...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ