ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θυμίζει τι έχει γίνει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θυμίζει τι έχει γίνει στο ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για όσα αναφέρουν οι "πράσινοι" σχετικά με το "ντου" στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού, θυμίζοντας όσα έχουν προηγηθεί στο ΟΑΚΑ -κατά καιρούς.

Το κλίμα στο ΣΕΦ στη διάρκεια του τρίτου τελικού ήταν καλό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού απέφυγαν τις ακρότητες, με εξαίρεση κάποια -λίγα- υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν την ώρα του αγώνα, και τα καπνογόνα με τις κροτίδες που έπεσαν στο τέλος του ντέρμπι.

Το πρόβλημα υπήρξε όμως πριν το τζάμπολ του αγώνα, με τους διαιτητές να καταγράφουν στο φύλλο αγώνα τη φραστική επίθεση που δέχθηκαν από " δέκα εύσωμους οπαδούς του Ολυμπιακού", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται .

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα , περιμένοντας την τιμωρία των "ερυθρολεύκων" βάσει των όσων αναφέρει ο κανονισμός του πρωταθλήματος. Από την άλλη όμως, ο Ολυμπιακός αντιπαραβάλει σε αυτά τα παράπονα τα... πεπραγμένα των "πρασίνων" στο δικό τους γήπεδο, την τελευταία διετία.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν οι "ερυθρόλευκοι", ο Παναθηναϊκός ουδέποτε τιμωρήθηκε για τη φραστική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οποία μάλιστα κατήγγειλαν αμέσως μετά το τέλος του περσινού αγώνα της regular season με το "τριφύλλι" στο ΟΑΚΑ.

Όπως επίσης δεν... ξεχνούν τον προπηλακισμό σε βάρος του Τόμι Σχινά στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, το 2014.

Δύο περιστατικά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγράφηκαν από τους διαιτητές, αλλά δεν επέφεραν την παραμικρή τιμωρία για τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ