ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός "σφήνα" για Γιόβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Η τελευταία πληροφορία που αφορούσε τον Στέφαν Γιόβιτς ήταν πως θα πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Ώσπου σήμερα (29/6) το Sport24.gr ενημερώθηκε ότι ο Ολυμπιακός τον θέλει στον Πειραιά.

Ο Στέφαν Γιόβιτς είχε μπει στη λίστα με τους "προς πώληση" παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, πολύ πριν αποκαλυφθεί το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εκπρόσωπος της ABA Liga στην Ευρωλίγκα. Εξ ου και οι μαζικές αποχωρήσεις.

Έκτοτε, το όνομα του 26χρονου Σέρβου combo guard είχε συνδεθεί με πολλές ομάδες. Η πρώτη και αυτή που... άντεξε μέσα στο μήνα που ακολούθησε -από την πρώτη πληροφορία- ήταν η Μπάγερν Μονάχου, του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Σύμφωνα ωστόσο, με πληροφορίες του Sport24.gr, ενώ όλα έδειχναν πως ο 3 φορές πρωταθλητής της ABA Liga, μια φορά MVP των τελικών και αυτός που έδωσε φέτος 5.6 ασίστ ανά αγώνα -στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση- θα γίνει κάτοικος Μονάχου, μπήκε "σφήνα" ο Ολυμπιακός και από ό,τι φαίνεται θα τον "κλέψει".

Σε 23 ματς για την Ευρωλίγκα είχε φέτος 7.5 πόντους, με 42.6% στα σουτ (29.1% στα τρίποντα), 61.3% στις βολές, 2.1 ριμπ., 1.3 κλεψίματα σε 23.9'' συμμετοχής -πέραν των τελικών πασών για τις οποίες διάβασες ήδη. Πηγές αναφέρουν ότι ήταν στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων (από Ρωσία, Τουρκία, Ισπανία και Γερμανία), αλλά πριν μπει υπογραφή σε συμβόλαιο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Εκεί φαίνεται πως "πάτησαν" και οι "ερυθρόλευκοι" και έκαναν την κίνηση τους, κατά τρόπο που να τον εξασφαλίσουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ