ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός μίλησε με Παρακχούσκι

Ο Ολυμπιακός μίλησε με Παρακχούσκι

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός μίλησε με τον εκπρόσωπο του Άρτσιομ Παρακχούσκι, ως προς την προοπτική συνεργασίας τους. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Μακάμπι και Μάλαγα. Γκάμπριελ ο αντί-Πέτγουεϊ.

Ο Άρτσιομ Παρακχούσκι δεν είναι ο θρίαμβος του αθλητικού παίκτη. Ούτε αυτός με το μεγαλύτερο άλμα, που υπάρχει εκεί έξω. Κατηγορία δηλαδή, που θα υπέθετε κανείς πως αναζητά ο Ολυμπιακός, για να καλύψει το κενό του Μπράιαν Ντάνστον -ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα από την Αναντολού Εφές.

Ο Λευκορώσος σέντερ ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν στη Euroleague, ενώ υπήρξε μέλος της... ομάδας που έγινε η ευχάριστη έκπληξη (Νίζνι Νόβγκοροντ) της διοργάνωσης. Το λογικό θα ήταν να τον έχει διεκδικήσει η ΤΣΣΚΑ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει πρόταση -τουλάχιστον όχι ακόμα. Ο εκπρόσωπος του λοιπόν, ειδοποίησε πως είναι διαθέσιμος με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια συζήτηση, επί αυτού του ενδεχόμενου. Μαζί με τους "ερυθρόλευκους", το ενδιαφέρον τους εξέφρασαν και οι Μακάμπι και Μάλαγα. Η τιμή του είναι γύρω στις 700.000 ευρώ το χρόνο.

Τι ισχύει με τον Κένι Γκάμπριελ

Ο Αναστάσης Καραμουσαδάκης (Euroleague Greece) ήταν εκείνος που αποκάλυψε ο Κένι Γκάμπριελ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με το Sport24.gr να επιβεβαιώνει την πληροφορία για τον πάουερ φόργουορντ που φέτος διέπρεψε με την Καρσίγιακα -έγινε και πρωταθλητής Τουρκίας, αφήνοντας πίσω τους Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές. Ο 25χρονος Αμερικανός φαίνεται να προορίζεται ωστόσο, για αντικαταστάτης του Μπρεντ Πέτγουεϊ -αν ο τελευταίος φύγει, με τις πηγές μας να λένε πως θα φύγει. Άρα, και με την προσθήκη του πρώην παίκτη του Ρεθύμνου -αν φτάσει το θέμα σε συμφωνία- οι "ερυθρόλευκοι" πάλι θα χρειάζονται σέντερ. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες μας θέλουν τον Γκάμπριελ να μπορεί να μείνει ελεύθερος και χωρίς το buy out των 150.000 δολ., διότι ο Αμερικανός ατζέντης του δεν έχει πάρει την προμήθεια του. Τουλάχιστον, όχι ακόμα. Αν αυτό αλλάξει, τότε θα χρειαστεί και το buy out.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ