ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός μιλά με Μίτσοφ

Ο Ολυμπιακός μιλά με Μίτσοφ

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ είναι παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του eurobasket.com.

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ αποχώρησε από την παλικαρίσια νίκη που πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (24/5) η Γαλατασαράι επί της Φενέρμπαχτσε (για την προημιτελική σειρά της τουρκικής λίγκας) , με τραυματισμό, στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως μπορείτε να δείτε από το video που ακολουθεί, φάνηκε πως έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και αυτές έδειξαν ότι γλίτωσε τα χειρότερα και πως έχει υπερέκταση άρθρωσης του αστραγάλου. Πάμε τώρα και στο θέμα μας: νωρίς το μεσημέρι, το eurobasket.com κυκλοφόρησε την είδηση πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μίτσοφ", με το ρεπορτάζ του Sport24.gr να επιβεβαιώνει την πληροφορία -και να προσθέτει ότι είναι για τη θέση του Τρεμέλ Ντάρντεν. Βέβαια, εν μέσω playoffs ουδείς εκ των "ερυθρόλευκων" πρόκειται ποτέ να επιβεβαιώσει την όποια πληροφορία αφορά το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πράγμα που το λέτε και λογικό.

Να θυμίσουμε απλά, πως οι Πειραιώτες είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου και πέρυσι, όταν εκείνος επέλεξε τη Γαλατά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ