ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός με επιστολές ζητά την τιμωρία του Γιαννακόπουλου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολές σε Υφυπουργό, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα post που έκανε στο instagram.

Ενοχλημένοι είναι στον Ολυμπιακό με τα post του Δημήτρη Γιαννακόπουκου στο instagram, ενόψει του τέταρτου τελικού στο ΟΑΚΑ, τα οποία χαρακτηρίζονται προκλητικά από τους "ερυθρόλευκους". Η πειραϊκή ΚΑΕ ζητά την τιμωρία του ισχυρού άνδρα των "πρασίνων".

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολές στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, όπως και στον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις τοποθετήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Υπενθυμίζεται, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με post που έκανε στο instagram, είχε κάνει τα εξής σχόλια: 1) "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες" 2) "Δεν θα κάτσουμε σαν πέρυσι που μας το κλέψατε με τον βηματούλη. Φέτος ή εμείς (που το δικαιούμαστε) ή κανείς" 3) " υπάρχει κράτος; Γιατί εάν δεν υπάρξει, μπορεί να υπάρξει ο νόμος του ΟΑΚΑ. Ακόμη κι αν είναι η τελευταία του φορά"!

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο αιωνίους στον πλαίσιο των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, είπε πως η κυβέρνηση δίνει γήπεδα και όχι αρένες, προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση θα επαναπροσδιορίσει την χρήση των εγκαταστάσεων αυτών, αν υπάρξουν άσχημα γεγονότα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ