ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Γιαννακόπουλο για δήλωσή του

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Γιαννακόπουλο για δήλωσή του

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως κατέθεσε έγγραφη καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή δήλωσή του μετά τον τρίτο τελικό της Basket League. Διαβάστε τι είχε πει.

Ακόμη μία καταγγελία εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν επίσημα οι "ερυθρόλευκοι". Αιτία αποτελεί δήλωση του "ισχυρού άνδρα" του Παναθηναϊκού μετά τον τρίτο τελικό της Basket League με αποδέκτες τους διαιτητές.

Τότε είχε αναφέρει πως " η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς". Όπως αναφέρουν οι Πειραιώτες, η καταγγελία έγινε λόγω στοχοποίησης των διαιτητών της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως στον τρίτο τελικό είχαν σφυρίξει οι Σπύρος Γκόντας, Τόμι Σχινάς και Γιάννης Φούφης.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός " την 23.07.2015 κατατέθηκε στο Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ έγγραφη καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου για τη δήλωσή του "η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει κι εσάς", η οποία δημοσιεύτηκε την 15.06.2015 στην εφημερίδα "Η Πράσινη" και προκάλεσε τη στοχοποίηση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των δικαστών του δικαιοδοτικού οργάνου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ