ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για σκάνδαλο

Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για σκάνδαλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό δεν είδαν με καλό μάτι την συνέκτισηποινών που ψήφισε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ... Τι λένε οι ερυθρόλευκοι για την αλλαγή στο καθεστώς με τους ξένους.

Ελάχιστα ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός με την αλλαγή στο καθεστώς των ξένων... Το τάιμινγκ τον ενόχλησε γι αυτό και ψήφισε κατά. Ομως αν κάτι πράγματι πείραξε τους ερυθρόλευκους είναι η αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα.

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, λοιπόν, ψήφισε υπέρ της συνέκτισης των ποινών (κάτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός) και μόνο ο Ολυμπιακός ήταν κατά της συγκεκριμένης πρότασης. Είχε προηγηθεί έντονη διαφωνία και φωνές κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, με τους δύο αιώνιους να βρίσκονται στα... χαρακώματα. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι η απόφαση πηγαίνει κόντρα στον αστικό κώδικα και περιμένει ότι η Ομοσπονδία και το Υπουργείο, δεν πρέπει να υπογράψουν τη συγκεκριμένη απόφαση.

Εν τέλει πέρασε αυτό που ζήτησε ο Παναθηναϊκός και στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για "σκάνδαλο".

Δεν λένε, πάντως, το ίδιο και για το 6-0 στους ξένους . " Δεν έχουμε αντίρρηση στην αλλαγή, διαφωνούμε ως προς το χρόνο που έγινε. Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και διαφοροποιήθηκαν οι όροι κατά τη διάρκειά της. Βοηθάει τις μικρότερες ομάδες το 6-0, όμως η αλλαγή έπρεπε να γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα. Όχι τώρα", ήταν η άποψη του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ