ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Μουράτο

Ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον Μουράτο

Παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο έως και το 2019 με τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Βασίλη Μουράτο για το τέλος της συνεργασίας τους. Ελεύθερος και ο Πάρις Μαραγκός.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Μουράτος, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να ενημερώνεται την Δευτέρα (19/6) για το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο 21χρονος γκαρντ, αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2014, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο έως και το 2019, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να μην τον κρατήσουν στην ομάδα τους, εκτιμώντας πως ο παίκτης δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν.

Ο Βασίλης Μουράτος, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Ψυχικού, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις, έχοντας μέσο όρο 12.9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο ανά αγώνα. Για τον παίκτη έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον το Λαύριο.

Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έμεινε και ο Πάρις Μαραγκός, ο οποίος είχε κυρίως προπονητικό ρόλο στην ομάδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημέρωσε τόσο τον Έλληνα φόργουορντ, όσο και τον Βασίλη Μουράτο, πως δεν υπολογίζονται για την ομάδα της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ