ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αναμένει το "ναι" του Τιγί

Ο Ολυμπιακός αναμένει το "ναι" του Τιγί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Γάλλο πάουερ-φόργουορντ, Κιμ Τιγί, για τον ρόλο του παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και αναμένει το "ναι" του αθλητή. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον Κιμ Τιγί για την θέση "4", για τον ρόλο του παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. Πρόκειται για τον 29χρονο (15/7/1988) Γάλλο διεθνή πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Μπασκόνια.

Ένας παίκτης που διαθέτει αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια, ο οποίος κινείται με άνεση τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, παρά το ύψος του (2.10). Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, είχε μέσο όρο 6.9 πόντους (62.6% δίποντα, 40.7% τρίποντα, 91.2% βολές), 3.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, σε 19 λεπτά συμμετοχής σε 32 παιχνίδια.

Οι Πειραιώτες προσέφεραν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Κιμ Τιγί, ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ (σκληροτράχηλος και με αθλητικά προσόντα) έχει μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Ολυμπιακού, δείχνει ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί στους φιναλίστ της EuroLeague και οι "ερυθρόλευκοι" αναμένουν το "ναι" του αθλητή, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Κιμ Τιγί, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπασκόνια, αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θεωρεί πως θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην "ερυθρόλευκη" φροντ-λάιν, όντας παράλληλα ένας παίκτης που διαθέτει ποιότητα, αλλά και εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague (όπως και ο Γιάνις Στρέλνιεκς), στοιχεία που ψάχνουν οι Πειραιώτες στους αθλητές που θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους, για να πλαισιώσουν τον βασικό κορμό της ομάδας του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ