ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμονή Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό

Παραμονή Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλαγή δεδομένων, καθώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Βασίλη Καββαδά, ενεργοποιώντας την option out. Μένει στο ρόστερ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για το "4".

Αν και στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να κρατήσουν στο ρόστερ τον Βασίλη Καββαδά, έχουμε αλλαγή δεδομένων. Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την option out στο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ και τον άφησαν ελεύθερο.

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ύστερα από τρία χρόνια, καθώς ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο έως και το 2018. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί του, επιλέγοντας να τον αποδεσμεύσουν.

Νέος προορισμός του Έλληνα σέντερ (ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αρκαδικό) η ομάδα του Άρη, η οποία εδώ και καιρό είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, γνωστοποιώντας του πως θα έχει στο ρόστερ βασικό και ενεργό ρόλο. Οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν με τον Βασίλη Καββαδά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, είναι οριστική η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ρόστερ, καθώς δεν βρέθηκε άκρη στο να παραχωρηθεί δανεικός και ο Σέρβος θα αποτελέσει τον τρίτο σέντερ της ομάδας, αλλά και τον έκτο ξένο (Χάκετ, Λοτζέσκι, Γιανγκ, Μπιρτς, Γκριν, Μιλουτίνοβ) του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Πειραιώτες δεν θα αποκτήσουν ξένο "4άρι" . Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν ως έχουν, έχοντας τον Γιώργο Πρίντεζη για βασικό πάουερ-φόργουορντ και πίσω του τους Ιωάννη Παπαπέτρου (που θα δουλέψει φέτος στην προετοιμασία κυρίως στο "4") και Δημήτρη Αγραβάνη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ