ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντε Νίρο, ο Optimus Prime και ο Ντάρντεν

Ο Ντε Νίρο, ο Optimus Prime και ο Ντάρντεν

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε το Olympiacos BC Channel στο Youtube, παρουσιάζοντας άγνωστες πτυχές του γούστου του. Γιατί έκανε μνεία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Bonus: Οι "ερυθρόλευκοι" πιστεύουν στους εξωγήινους; (videos)

Το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube ανέκρινε τον Τρεμέλ Ντάρντεν, θέλοντας να μάθει τι του αρέσει. Από μουσική και φαγητό, μέχρι ταινίες και χόμπι. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τη Γουίτνεϊ Χιούστον, πριν αποκαλύψει πως το παγωτό δεν λείπει ποτέ από το ψυγείο του.

Ομοίως, κουβαλά πάντα μαζί του τη Βίβλο, την οποία διαβάζει διαρκώς, ενώ στην ερώτηση "αγαπημένος παιδικός ήρωας" απάντησε τον Optimus Prime από τους Transformers. Παίκτης - είδωλο είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του ανέφερε την υπογραφή συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρεμπιπτόντως, ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει είναι ο -πρώην συμπαίκτης του- Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ ο καλύτερος συμπαίκτης ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" ρωτήθηκαν για το κατά πόσο πιστεύουν στους εξωγήινους. Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε "όχι", ενώ ο Κώστας Σλούκας υποστήριξε τη θεωρία του σύμφωνα με την οποία υπάρχει ζωή μακριά από τη Γη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ