ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιλουτίνοβ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στα φιλικά

Ο Μιλουτίνοβ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στα φιλικά

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στα φιλικά του παιχνίδια, έχοντας γίνει σημείο αναφοράς. Τέλειωσε τα ματς έχοντας μέσο όρο 16 πόντους και 6.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είχε τον ρόλο του τρίτου σέντερ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Πέρσι εξελίχτηκε στο δεύτερο "5άρι" των "ερυθρολεύκων" πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και φέτος προορίζεται για τον βασικό σέντερ των Πειραιωτών, έχοντας γίνει σημείο αναφοράς μέσα στην ρακέτα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δούλεψε εντατικά το καλοκαίρι και έχει βελτιώσει το παιχνίδι του. Κινείται καλύτερα μέσα στην ρακέτα, αξιοποιεί το κορμί του απέναντι στους αντιπάλους του και τελειώνει τις φάσεις με πλαστικότητα κοντά στο καλάθι, τόσο με πρόσωπο, όσο και με πλάτη στο αντίπαλο καλάθι.

Στα φετινά φιλικά του Ολυμπιακού, τον είδαμε να σουτάρει ικανοποιητικά και από μέση απόσταση, προσφέρει ασφάλεια στα ριμπάουντ, έχει γίνει περισσότερο λειτουργικός στα πικ-εν-ρολ και έχει ωριμάσει το παιχνίδι του. Είναι ξεκάθαρο πως παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχει καλύτερη ψυχολογία και οι συμπαίκτες του, όπως και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τον εμπιστεύονται όλο και περισσότερο.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στο "ερυθρόλευκο" ροτέισον και δείχνει πως είναι ικανός να αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων σέντερ της EuroLeague στην σεζόν που έρχεται, συνεχίζοντας να παίζει μπάσκετ υπό το βλέμμα των Σαν Αντόνιο Σπερς που έχουν τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών στα τελευταία 7 φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, σημειώνοντας σε όλα τα παιχνίδια διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας μέσο όρο 16 πόντους και 6.4 ριμπάουντ.

Η απόδοση του Μιλουτίνοβ στα 7 φιλικά του Ολυμπιακού:

Ο Μιλουτίνοβ ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στα φιλικά

Ολυμπιακός - Τρίκαλα: 96-66 (27 πόντοι, 9 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Προμηθέας Πάτρας: 82-54 (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: 79-74 (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: 70-56 (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 90-82 (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Μπεσίκτας: 65-70 (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός - Γαλατάσαράι: 69-58 (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ)

Μέσο όρο: 16 πόντοι και 6.4 ριμπάουντ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ