ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μιλουτίνοβ για διακοπές στις Σεϋχέλλες

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ επέλεξε τις Σεϋχέλλες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Δεν αγχώνεται για το μέλλον του ο Σέρβος σέντερ. Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αναμένει την απόφαση των Σπερς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο 23χρονος Σέρβος σέντερ, επέλεξε τις Σεϋχέλλες, φεύγοντας μακριά από την Ευρώπη για να ξεκουραστεί, μη επιλέγοντας ελληνικό νησί.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν αγχώνεται για το μέλλον του. Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ξέρει πως στην ερχόμενη σεζόν θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στο ροτέισον του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, θα είναι στην αναμονή για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Και αυτό γιατί υπάρχει σχετικό NBA out στο συμβόλαιο του. Αν οι Σαν Αντόνιο Σπερς θελήσουν να τον πάρουν μαζί τους στο Τέξας, τότε θα πρέπει μέχρι τις 15 Ιουλίου να καταθέσουν το ποσό των 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για να τον κάνουν δικό τους. Στο ενδεχόμενο που περάσει η συγκεκριμένη προθεσμία, τότε ο παίκτης θα παραμείνει οριστικά κάτοικος Πειραιά για την νέα σεζόν.

Ο Μιλουτίνοβ για διακοπές στις Σεϋχέλλες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ