ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μιλά στο Sport24 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και εξηγεί πως το θέμα για να ανανεώσει δεν είναι τόσο το οικονομικό, όσο ο ρόλος του στην ομάδα για του χρόνου.

Λίγο μετά το τέλος της φιέστας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να κατακτά πανάξια το 11ο Πρωτάθλημα Ελλάδας της ιστορίας του, κερδίζοντας με 3-0 νίκες στους τελικούς τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη στο Spor24.gr.

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι από το 2008, μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, εξηγώντας το τι άλλαξε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο μέχρι το σήμερα, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδας, όντας και φιναλίστ της Euroleague.

Ο διεθνής πλέι-μέικερ μας μίλησε και για το θέμα του συμβολαίου του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr, δηλαδή πως το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό, όσο αγωνιστικό. Θέλει να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς έχει "δεθεί" με τον σύλλογο, την διοίκηση και τους συμπαίκτες του, αλλά θέλει να παίζει και περισσότερο. Και όπως μας επεσήμανε, σύντομα θα μιλήσει με τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο για τον νέο του ρόλο στην ομάδα.

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"
INTIME SPORTS

-Κώστα, κερδίσατε πέντε συνεχόμενες φορές τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα. Θεωρείς πως ήταν μία δίκαιη κατάκτηση; Τι άλλαξε από εκείνο το ματς Κυπέλλου και μετά;

"Συμφωνώ. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα. Δυστυχώς ξεκινήσαμε την χρονιά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, χάνοντας από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να αποκλειστούμε και να χάσουμε από νωρίς έναν από τους στόχους μας μέσα στη σεζόν. Η ομάδα από εκεί και πέρα άλλαξε προπονητή, συσπειρώθηκε και παίζοντας έξυπνο, αλλά και σωστό μπάσκετ, καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα, φτάνοντας εδώ που βρισκόμαστε, πανηγυρίζοντας όντας Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και φιναλίστ στην Ευρώπη".

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"
INTIME SPORTS

-Πέρσι και πρόπερσι, κατά πολλούς, είχατε καλύτερη ομάδα, αλλά χάσατε το Πρωτάθλημα. Φέτος τι άλλαξε;

"Αν δε θέλουμε να μιλάμε οπαδικά, η καλύτερη ομάδα είναι πάντα στο γήπεδο και πέρσι αποδείχθηκε πως χάσαμε το Πρωτάθλημα γιατί εμείς δεν ήμασταν καλύτερη ομάδα. Φέτος αποδείξαμε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις μας, τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΣΕΦ, πως ήμασταν ξεκάθαρα καλύτερη και ανώτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν πιο πλήρης ομάδα, αλλά και πιο έτοιμη ομάδα, σε όλα τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τους κερδίσαμε πέντε συνεχόμενες φορές σε όλα τα ματς δίκαια. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στο προπονητικό-τιμ, όσο και σε όλους τους παίκτες, αλλά και φυσικά στον κόσμο μας, για όλη την προσπάθεια μέσα στη σεζόν".

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"
INTIME SPORTS

-Η σεζόν χαρακτηρίζεται πετυχημένη ύστερα από μία προηγούμενη χρονιά που δεν έφερε τίτλο. Έτσι δεν είναι;

"Αναμφισβήτητα, θεωρώ πως η φετινή σεζόν (2014-2015) για τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ πετυχημένη χρονιά, καθώς τα πήγαμε εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πραγματικά, θα ήταν κρίμα να τελείωνε η χρονιά χωρίς να είχαμε πάρει έναν τίτλο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αισθάνομαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέλος όλης αυτής της όμορφης και πετυχημένης πορείας μας φέτος".

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"

-Είσαι εφτά χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού και η διοίκηση τόνισε πρόσφατα πως θέλει να σε κρατήσει. Η δική σου προτεραιότητα ποια είναι;

"Εγώ όπως έχω ξαναπεί έχω "δεθεί" με την ομάδα, αλλά και με τους Προέδρους, όπως φυσικά και με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως και αυτοί μαζί μου, όλοι, Πρόεδροι, παίκτες και γενικά όλο το σταφ της ομάδας. Είμαι εφτά χρόνια στον Ολυμπιακό και οι κ. Αγγελόπουλοι είναι οι άνθρωποι που με πίστεψαν όταν ήμουν 18 ετών και αυτοί με έφεραν εδώ στην ομάδα.

Προτεραιότητα για εμένα έχει πρώτα η συζήτηση με τον προπονητή μου, τον κόουτς Σφαιρόπουλο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω να δω τον ρόλο μου, το νέο ρόλο που θέλει να μου δώσει στην ομάδα για τη νέα σεζόν και από εκεί και πέρα θα μπει το οικονομικό. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα, αλλά κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, είμαστε επαγγελματίες, θα κοιτάξω το καλύτερο για εμένα και ελπίζω αυτό να είναι στον Ολυμπιακό".

Σε βίντεο η συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στο Sport24.gr

O Kώστας Σλούκας πανευτυχής με το Πρωτάθλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας στο Sport24: "Δεν είναι τα λεφτά, αλλά ο ρόλος μου"
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ