ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Κιθ Λάνγκφορντ στο Sport24.gr: "Δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό"

O Κιθ Λάνγκφορντ στο Sport24.gr: "Δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό"

Οι φήμες των τελευταίων ωρών υποστηρίζουν πως ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ο νούμερο 1 στόχος του Ολυμπιακού. Το Sport24.gr ρώτησε τον Αμερικανό σκόρερ της Ούνικς Καζάν.

Διαβάσατε στο χθεσινό ρεπορτάζ του Νοτη Ψιλόπουλου στο Sport24.gr πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Ολυμπιακό στην ελίτ της Ευρώπης. Δυο παίκτες ήθελαν μέχρι σήμερα (τον Στρόμπερι και τον Γιανγκ), έκαναν την υπέρβαση και τους έβαλαν στο ρόστερ της ομάδας. Μόνο που δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εδώ. Θέλουν άλλη μια δυνατή κίνηση και κοιτάζουν ακόμη και τα πιο πάνω ράφια.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Sport24.gr έκανε εντύπωση σε αρκετό κόσμο, συζητήθηκε και λίγη ώρα μετά κάποιες φήμες έφεραν τον Κιθ Λάνγκφορντ στο στόχαστρο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Αμερικανός σούπερ σκόρερ της Ούνικς Καζάν είναι σαφώς μια λύση που θα έκανε τη διαφορά, σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, όμως δεν πρόκειται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Τον αναζητήσαμε, προσπαθήσαμε να μάθουμε τις σκέψεις του, αν θέλει να μείνει στο Καζάν, αν θέλει να επιστρέψει στην Euroleague, αν κοιτάζει την ίδια στιγμή και την προοπτική του ΝΒΑ, στο οποίο έχει φτάσει κοντά αρκετές φορές. Ηταν ξεκάθαρος. " Μπορώ να σας πω πως είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό" μας είπε και κάπως έτσι κατέρριψε τις φήμες των τελευταίων ωρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ