ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κεραμέας στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο Κεραμέας στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Κεραμέας είναι ο νέος υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού καθώς και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των "ερυθρόλευκων", όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες.

Ο Νίκος Κεραμέας έχει συνδυάσει την παρουσία του στους πάγκους των μικρών Εθνικών ομάδων με την κατάκτηση τριών μεταλλίων ενώ έχει συνεργαστεί με παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Νίκος Ζήσης και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Από τη νέα σεζόν θα είναι υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων"

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κεραμέα.

Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ σε τμήματα υποδομής, είναι ο νέος υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού, υπεύθυνος των «ερυθρόλευκων» Ακαδημιών και όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.

Ο Νίκος Κεραμέας διετέλεσε για 21 χρόνια Υπεύθυνος των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων του Μαντουλίδη με τον οποίο κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, ενώ υπό τις οδηγίες του αγωνίστηκαν παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Νίκος Ζήσης, ο Χάρης Μαρκόπουλος και ο Αντρέας Χριστοδούλου.

Στα 10 χρόνια που βρέθηκε στους πάγκους των μικρών Εθνικών ομάδων πανηγύρισε την κατάκτηση τριών μεταλλίων. Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2002 με την Εθνική Κ20, ασημένιο το 1999 στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με την Εθνική Εφήβων και ασημένιο το 2008 στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας με την Εθνική Εφήβων.

Ο Νίκος Κεραμέας έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας ως πρώτος προπονητής με τον Άρη το 1992, ενώ ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σβι Σερφ στην κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ