ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "καυτός" Οκτώβριος του Ολυμπιακού

Ο "καυτός" Οκτώβριος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει μέχρι και 78 αγώνες τη νέα σεζόν! Για αρχή έχει έναν “καυτό” Οκτώβριο, με αντιπάλους όπως η Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός, η Εφές, η Αρμάνι και η Μπασκόνια.

Αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη (5/10) ο Ολυμπιακός μπαίνει επίσημα πια σε ρυθμούς... ΝΒΑ! Όχι, δεν πάνε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι Πειραιώτες, ωστόσο οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους (όπως και αυτές του Παναθηναϊκού) θα αποτελέσουν ένα είδος προσομοίωσης με το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μέσα στη σεζόν ο Ολυμπιακός θα δώσει μίνιμουμ 57 αγώνες (30 στην EuroLeague, 26 στην BasketLeague και τουλάχιστον έναν στο Κύπελλο Ελλάδας), δίχως να υπολογίζουμε σε αυτούς, τα νοκ άουτ παιχνίδια σε EuroLeague και Basket League, αλλά και την ημιτελική και την τελική φάση του Κυπέλλου! Αν προσθέσουμε και αυτά στη σούμα, τότε ο μάξιμουμ αριθμός των αγώνων που μπορούν να δώσουν οι “ερυθρόλευκοι” μέσα στη σεζόν θα αγγίξει τους 78, χωρίς καν να περιλαμβάνουμε το εξαιρετικά ακραίο (ουσιαστικά απίθανο) σενάριο να παίξουν και στην πρώτη φάση των πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Οι Πειραιώτες θα μπουν μάλιστα από νωρίς στα “βαθιά”. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Κολοσσό (την επίσημη φετινή πρεμιέρα τους) και το ματς με τον Κόροιβο για την 1η αγωνιστική της Basket League, ακολουθούν τρεις αγώνες-"φωτιά" μέσα σε ένα δεκαήμερο: με Ρεάλ στη Μαδρίτη για την πρεμιέρα της EuroLeague, με Παναθηναϊκό εντός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα και με Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ!

Αναλυτικά οι 9 αγώνες του Ολυμπιακού τον Οκτώβριο


Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Κύπελλο Ελλάδας – 5 Οκτωβρίου)

Κόροιβος-Ολυμπιακός (Basket League – 8 Οκτωβρίου)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (EuroLeague – 12 Οκτωβρίου)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Basket League – 17 Οκτωβρίου)

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές (EuroLeague – 20 Οκτωβρίου)

Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός (Basket League – 22 Οκτωβρίου)

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο (EuroLeague – 25 Οκτωβρίου)

Μπασκόνια-Ολυμπιακός (EuroLeague – 27 Οκτωβρίου)

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Basket League – 30 Οκτωβρίου)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ