ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γουίλιαμς-Γκος επιβεβαίωσε τον "γάμο" του με τον Ολυμπιακό

Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak)
Gonzaga guard Nigel Williams-Goss shoots a free throw during the first half of an NCAA college basketball game against San Francisco in Spokane, Wash., Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Young Kwak) AP PHOTO/YOUNG KWAK

Ο Κάιλ Γουίλτζερ θα ενημερώσει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για τα καλά μέρη της Αθήνας κι ο Αμερικανός guard είναι ήδη έτοιμος να γνωρίσει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος την έχετε μάθει από το πρωί της Τετάρτης (4/7), από την ώρα που ο Παντελής Διαμαντόπουλος την αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 . Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Αμερικανός guard επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στον δρόμο για την Ελλάδα, όταν ο Κάιλ Γουίλτζερ του ευχήθηκε για το νέο του ξεκίνημα.

" Μπράβο φίλε μου! Θα σου στείλω όλα τα καλά σημεία" έγραψε ο Καναδός forward, έκανε tag τον Γουίλιαμς-Γκος κι εκείνος πάτησε το like επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η υπόθεσή της μετακόμισής του από την Παρτίζαν στον Ολυμπιακό είναι τελειωμένη υπόθεση.

Ο Γουίλιαμς-Γκος επιβεβαίωσε τον "γάμο" του με τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ