ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκάμπριελ θέλει Ολυμπιακό

Ο Γκάμπριελ θέλει Ολυμπιακό

Ο Κένι Γκάμπριελ έκανε... βήματα προς τα πίσω σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις και πλέον η απόκτησή του από τους "ερυθρόλευκους" είναι πιο εφικτή τις τελευταίες ώρες.

Ένα κενό έμεινε να καλυφθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, κι όπως όλα δείχνουν ενδεχομένως να έχουμε εξελίξεις αρκετά σύντομα. Ο Κένι Γκάμπριελ αποτελεί, ως γνωστόν, τον "εκλεκτό" του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση "4" και τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη, με τον Ολυμπιακό να έχει εκφράσει εδώ και ημέρες (επίσημα) το ενδιαφέρον του για τον πρώην παίκτη του Ρεθύμνου.

Στην πρώτη επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές παρατηρήθηκε αρκετά μεγάλη απόσταση σε οικονομικό επίπεδο, αφού οι Πρωταθλητές Ελλάδος τού προσέφεραν περίπου 370.000 ευρώ τον χρόνο, με τον ίδιο να ζητά ένα ποσό που έφτανε στις 600.000 ευρώ ετησίως. Εσχάτως όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά πολύ αφού ο Κένι Γκάμπριελ αποφάσισε να... κατεβάσει το κασέ του κατά περίπου 100.000 ευρώ.

Κάπως έτσι, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές φαντάζει πλέον πολύ πιο εφικτή, αφού παρατηρείται εκατέρωθεν διάθεση για να προκύψει ο "γάμος". Από τη στιγμή που τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ έβαλαν "νερό στο κρασί" τους, όλα μοιάζουν πιο ευοίωνα για την ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις.

Για όσους δεν τον θυμούνται, ο Κένι Γκάμπριελ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς προ τριετίας (2013-'14) αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά. Με 12.8 πόντους και 9.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι κέρδισε τη μεταγραφή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Καρσίγιακα, με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2015. Πέρσι (2015-'16) έκανε μάλιστα το ντεμπούτο του στην Euroleague, έχοντας 9.7 πόντους (62.2% στα δίποντα) και 4.6 ριμπάουντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ