ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Γιαννακόπουλος παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή"

"Ο Γιαννακόπουλος παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωση της τονίζει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

"Ειναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή", με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες στην επίσημη ενημέρωση τους.

Παράλληλα, τονίζουν πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.

Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.

Ειναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ