ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιαννακόπουλος άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του Σπανούλη

Ο Γιαννακόπουλος άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του Σπανούλη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μίλησε ποτέ με τον Βασίλη Σπανούλη, την επομένη του ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Του ζήτησε συγγνώμη μέσω ηχητικού μηνύματος στον τηλεφωνητή.

Νωρίτερα το πρωί (4/5) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επίσημα, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Σαββάτου (2/5) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός - μέσω γραπτής δήλωσης - ανέφερε πως δεν τον εκφράζουν όσα έγιναν, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως το αυτό μετέφερε κατ' ιδίαν στον Βασίλη Σπανούλη.

" Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα", αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημείο της δήλωσής του, με την πλευρά των "ερυθρολεύκων" να υποστηρίζει όμως κάτι διαφορετικό. Όπως επισημαίνουν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουδέποτε συνομίλησε με τον Βασίλη Σπανούλη. Για την ακρίβεια, του άφησε ηχητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή, έχοντας απολογητική στάση, ζητώντας του συγνώμη, λέγοντάς του μεταξύ άλλων " Βασίλη, συγνώμη, συγχώρεσέ με για όσα σου είπα".

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αλλάξει η στάση που θα τηρήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην υπόθεση. Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν κανονικά τις διαδικασίες για τη μήνυση που έχουν καταθέσει, εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου . Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα καταθέσει στον αθλητικό εισαγγελέα για όσα έγιναν , ενώ θα ερωτηθεί για το αν επιθυμεί τη δίωξή του, για το αδίκημα της εξύβρισης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ