ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιανγκ στις ΗΠΑ για την επέμβαση στο γόνατο

Ο Γιανγκ στις ΗΠΑ για την επέμβαση στο γόνατο

Ο Γιανγκ θα αναχωρήσει την Κυριακή (22/11) στις ΗΠΑ, με συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο του από Αμερικανό γιατρό.

Ο Πάτρικ Γιανγκ τραυματίστηκε σοβαρά στην Κωνσταντινούπολη, καθώς στο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Ο άτυχος Αμερικανός σέντερ θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση έως το τέλος της σεζόν.

Ο Πάτρικ Γιανγκ αναχωρεί την Κυριακή (22/11) για την ΗΠΑ, με τη συνοδεία του γιατρού του Ολυμπιακού κ. Θεοφάνη Τσαβίση, προκειμένου να υποβληθεί τη Δευτέρα (23/11) σε επέμβαση από τον πολύπειρο Αμερικανό γιατρό (από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς στην Αμερική), Dr.JamesR.Andrews,για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο συγκεκριμένος ορθοπεδικός, ο οποίος έχει εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τραυματισμούς, έχει χειρουργήσει με επιτυχία πολλούς αθλητές στις ΗΠΑ, ενώ συνεχίζει να είναι ο γιατρός της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Washington Redskins (NFL).

Ο Πάτρικ Γιανγκ θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την επέμβαση όπου και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επιστρέψει υγιής στα παρκέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ