ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιανγκ προσεύχεται να έχει καλή σεζόν φέτος με τον Ολυμπιακό

Ο Γιανγκ προσεύχεται να έχει καλή σεζόν φέτος με τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 10 μήνες και προσεύχεται να έχει μία καλή σεζόν φέτος με τον Ολυμπιακό. Η φωτογραφία του και το μήνυμα στο instagram, κάνοντας προπόνηση.

Στο τουρνουά του Ηρακλείου, ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία δέκα μηνών, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη πέρσι στο γόνατο (ρήξη χιαστού).

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ, πήρε ορισμένα λεπτά συμμετοχής στα δύο φιλικά με Ερυθρό Αστέρα και Εφές, αλλά έδειχνε ελαφρώς επηρεασμένος μέσα στο γήπεδο, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, κάτι το οποίο συμβαίνει με κάθε παίκτη που επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό. Είναι όμως δεδομένο πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βρει ρυθμό και θα παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα από το Ηράκλειο, η Δευτέρα (26/9) είναι μέρα ξεκούρασης για τους Πειραιώτες (είναι προγραμματισμένο ρεπό), αλλά ο Πάτρικ Γιανγκ φρόντισε να αξιοποιήσει το ρεπό του με προπόνηση στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας την ατομική δουλειά.

Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία στο instagram από την προπόνηση που κάνει στο γυμναστήριο, έχοντας την βοήθεια του γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Γκατζούλη, λέγοντας τα εξής σε σχόλιο του: "Δεν υπάρχουν ρεπό. Ευχαριστώ Θεέ μου που είναι Δευτέρα. Προσεύχομαι ώστε να έχω μία καλή σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που με βοήθησαν να επιστρέψω πίσω στα γήπεδα όντας υγιής, ώστε να κάνω αυτό με το οποίο με προίκισε ο Θεός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ