ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιανγκ αλλάζει τον Ολυμπιακό

Η επιστροφή του Πάτρικ Γιανγκ αλλάζει τον Ολυμπιακό προς το καλύτερο και στον Πειραιά έχουν την άποψη πως μπορεί να ξεπεράσει τους προκατόχους του. Τι θέλει από τον Αμερικανό σέντερ ο Σφαιρόπουλος.

Ο Πάτρικ Γιανγκ συμμετείχε σε "5 εναντίον 5" σε προπόνηση του Ολυμπιακού ύστερα από 9 μήνες και η παρουσία του σκόρπισε χαμόγελα τόσο στον ίδιο, όσο και στους ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού, οι οποίοι είδαν με χαρά τον 24χρονο σέντερ και πάλι εν δράσει.

Ήταν η 12η Νοεμβρίου του 2015, όταν ο Πάτρικ Γιανγκ τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, στην αναμέτρηση Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός , με τον άτυχο Αμερικανό σέντερ να έχει υποστεί ρήξη χιαστών, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν, προκαλώντας σοκ σε όλους στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Άλλωστε, μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά, δείχνοντας αξιοζήλευτη εξοικείωση με τους συμπαίκτες του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε άμυνα και επίθεση, έχοντας μέσο όρο στην Euroleague 10.8 πόντους (20/28δ, 71.4%), 5 ριμπάουντ και 2.6 (!) μπλοκ ανά παιχνίδι, σε 5 αναμετρήσεις. Κορυφαία του στιγμή η τρομερή του απόδοση κόντρα στην Λιμόζ στο ΣΕΦ, όταν και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 13 πόντους (5/6δ, 3/4β), 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ.

Related content

Related content

Related content

Ο Πάτρικ Γιανγκ εν δράσει με την φανέλα του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ