ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ατζέντης του Γιόβιτς διαψεύδει για Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Ο ατζέντης του Στέφαν Γιόβιτς έσπευσε να "σβήσει τη φωτιά" αναφορικά με τον πελάτη του και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τους "ερυθρόλευκους" να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους!

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς "έπαιξε" δυνατά για τον Ολυμπιακό, από την άποψη πως προέκυψαν πληροφορίες πως οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν "σφήνα" στις συζητήσεις του έμπειρου πόιντ γκαρντ με την Μπάγερν Μονάχου . Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πλησίασε πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Κάτι το οποίο έσπευσε να επισημάνει κι ο ατζέντης του, Αλεκσάνταρ Ράσκοβιτς, ο οποίος διέψευσε ό,τι κυκλοφόρησε εσχάτως για τον πελάτη του. Από την άποψη πως ουδέποτε βρέθηκε τόσο κοντά στον Ολυμπιακό, όσο γράφτηκε.

" Ο Στέφαν είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Είναι αλήθεια πως πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον, σε σημείο να διαπραγματευτούν, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι "εκλάπη" από κάποιον! Ούτε υπέγραψε με κάποια άλλη ομάδα. Οι πηγές που επικαλούνται για τη μεταγραφή του είναι αναξιόπιστες και τείνουν στον συναισθηματισμό", σχολίασε ο Αλεκσάνταρ Ράσκοβιτς, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Παρεμπιπτόντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 27χρονος πλεϊμέικερ δεσμεύεται με τον Ερυθρό Αστέρα για έναν ακόμη χρόνο, ήτοι δεν είναι ακριβώς ξεκρέμαστος, ούτε η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της EuroLeague κάτι τόσο απλό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ