ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αθηναίου προσφέρει στο Charity Idols

Ο Αθηναίου προσφέρει στο Charity Idols

O Γιάννης Αθηναίου αποδέχθηκε την πρόσκληση να μπει στο Charity Idols και να στηρίξει την προσπάθεια αποκατάστασης της Ασπασίας Μπόγρη, προσφέροντας την υπογεγραμμένη φανέλα του με τον Ολυμπιακό (PHOTO).

Η Ασπασία Μπόγρη δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της όμως δεν είναι μόνη. Στο πλευρό της βρίσκεται από σήμερα (8/3) και ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση να μπει στο Charity Idols και να βοηθήσει στην προσπάθεια αποκατάστασης της Ασπασίας, προσφέροντας τη φανέλα του η οποία θα βγει σύντομα σε δημοπρασία.

Η ιστορία της Ασπασίας μοιάζει απίστευτη. Από τη Δευτέρας 12 Αυγούστου του 2013 η Ασπασία δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Ήταν η στιγμή που ο πατέρας της, την πυροβόλησε εξ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο για φαγητό. Έκτοτε αγωνίζεται να ανακτήσει τις δυνάμεις της με φύλακα άγγελο την μητέρα της Σπυριδούλα. Αφού κατάφερε να αποφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της μετά από τεράστιους αγώνες, πλέον βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα.

Η Ασπασία αναπνέει και καταπίνει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη. Βρίσκεται σε ένα στάδιο όπου είναι σε εγρήγορση όλη τη διάρκεια της ημέρας και επικοινωνεί κάνοντας κινήσεις με το κεφάλι. Δεν μπερδεύεται και έχει μνήμη. Βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται αλλά δεν μπορεί όμως ακόμα να μιλήσει διότι έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Τα έξοδα νοσηλείας της στο κέντρο αποκατάστασης είναι δυσβάσταχτα για την οικογένεια και για τον λόγο αυτό ξεκίνησε μια εκστρατεία οικονομικής βοήθειας. Τέλος όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με δωρεά, μπορεί να το κάνει στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Τράπεζα Πειραιώς / Αριθμός Λογαριασμού: 5500-020-225-972

Δικαιούχος : Σπυριδούλα Φατούρου

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε την παρέα μας τον καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιάννη Αθηναίου. Ο Γιάννης αποδέχθηκε ...

Δημοσιεύτηκε από CharityIdols στις Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ