ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αθηναίου, ο Κιάμος και ο... Μίστερ Μπιν

Ο Αθηναίου, ο Κιάμος και ο... Μίστερ Μπιν

Ο Γιάννης Αθηναίου απάντησε στις ερωτήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ξεχωρίζοντας τον Πάνο Κιάμο, τον Μίστερ Μπιν και τον Ζήση Σαρικόπουλο. Γιατί; Δείτε το video που δημοσίευσαν οι "ερυθρόλευκοι".

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν να... χαλαρώσουν λίγο το κλίμα. Έβαλαν τον Γιάννη Αθηναίου να απαντήσει σε ερωτήσεις προσωπικής φύσεως, αποκαλύπτοντας όσα του αρέσουν και αυτά που δεν θέλει να βλέπει μπροστά του. Όπως ο παστουρμάς, για παράδειγμα.

Για να πάμε απευθείας στο... ψητό, θα σας πούμε πως ο Μίστερ Μπιν είναι η αγαπημένη του ταινία, ενώ έχει ξεχωρίσει το "Από αστέρι σε αστέρι" του Πάνου Κιάμου σε ό,τι αφορά τη μουσική. Θα ήθελα να οδηγήσει κάποια στιγμή μία Ferrari, ενώ δεν παραλείπει να γεμίζει το ψυγείο του με παγωμένο τσάι, για να είναι απόλυτα καλυμμένος. Του αρέσει να βλέπει ταινίες με τις... ώρες, ενώ από τη μέχρι τώρα καριέρα του ξεχωρίζει την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος προ διετίας, με τα χρώματα του Άρη.

Το μπιφτέκι με πατάτες είναι το αγαπημένο του φαγητό, ενώ ο παστουρμάς ό,τι χειρότερο έχει δοκιμάσει ποτέ. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ, ενώ τόνισε πως το τελευταίο πράγμα που κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί είναι να πει την προσευχή του.

Δείτε το video της ΚΑΕ Ολυμπιακός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ