ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"ΝΒΑ ή Ολυμπιακός για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ"

"ΝΒΑ ή Ολυμπιακός για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προσέλαβε ατζέντη για να μπει στο ΝΒΑ, όμως σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο-αναλυτή, έχει έτοιμο και το backup plan σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει.

Το όνομά του έγινε γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη χάρη στην τρομερή πορεία του Oregon, που έφτασε φέτος κυριολεκτικά ένα βήμα από τον Τελικό του NCAA. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε φανταστικές εμφανίσεις στην March Madness, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr προσέλαβε ατζέντη για να μπει δυναμικά στο Draft του Ιουνίου, όμως σύμφωνα με τον έγκυρο Jonathan Givony του DraftExpress έχει ήδη έτοιμο το εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που είτε δεν επιλεγεί, είτε βρεθεί χαμηλά στον δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κρίση του Givony o Ντόρσεϊ θα σκεφτεί εκ νέου την πιθανότητα να έρθει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, που όπως υποστηρίζει του προσέφερε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια το περασμένο καλοκαίρι. Τότε τα αρνήθηκε, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο νεαρός ομογενής θα έχει επιλογές για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ