ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο Μπράουν κι επανεμφάνιση Τιλί στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Λαύριο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CRVENA ZVEZDA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με 15 παίκτες στη διάθεσή του, ανάμεσά τους και τους Μπόμπι Μπράουν - Κιμ Τιλί, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Λαυρίου σε φιλικό εν όψει του ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Την ευκαιρία να δει Α) την ετοιμότητα των παικτών του εν όψει του ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, Β) τον Κιμ Τιλί να επιστρέφει στη δράση μετά την πολύμηνη απουσία του εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στην προθέρμανση του εντός έδρας αγώνα της EuroLeague με αντίπαλο την Μπασκόνια (ήταν στην αποστολή για το ματς με τη Βαλένθια, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε) και Γ) τον Μπόμπι Μπράουν με τα ερυθρόλευκα είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Λαυρίου Megabolt (97-75, με σκορ ημιχρόνου του 48-44 υπέρ της ομάδας του Πειραιά), με τον προπονητή του να χρησιμοποιεί τους 15 παίκτες που είχε στην διάθεσή του (Μάντζαρη, Ρόμπερτς, Μπράουν, Τολιόπουλο, Σπανούλη, Στρέλνιεκς, Τόμπσον, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Τιλί, Γουίλτζερ, Μιλουτίνοφ, ΜακΛίν, Μπόγρη), αντίθετα με τον νεαρό Αρσενόπουλο που βρισκόταν με την εφηβική ομάδα.

Τα βλέματα ήταν φυσικά στον Αμερικανό γκαρντ. Ο Μπράουν έπαιξε 12-15 λεπτά, έβαλε τα περισσότερα από τα σουτ που εκτέλεσε, δυσκολεύτηκε όμως στην άμυνα. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και αντιμετώπισε μία ακρετά επικίνδυνη ομάδα στο γήπεδό της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ