ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντάρντεν: "Το χέρι μου είναι δυνατό"

Ντάρντεν: "Το χέρι μου είναι δυνατό"

Ο Ντάρντεν μίλησε για την επιστροφή του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τόνισε πως αισθάνεται ξανά δυνατό το χέρι του και τον καρπό του, αλλά επεσήμανε πως επιθετικά δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θέλει.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, λαμβάνοντας και πάλι μέρος στα εσωτερικά "διπλά" των ερυθρολεύκων.

Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του (είχε υποστεί κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού), επεσήμανε πως νιώθει το χέρι του ξανά δυνατό, αλλά τόνισε πως επιθετικά δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του, αλλά και πλάνα από την προπόνηση των Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Χαρούμενος που είσαι πίσω;

"Έχασα πολλά παιχνίδια ύστερα από έξι βδομάδες απουσίας και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω, θέλω να βρω και πάλι τη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα".

Πως αισθάνεσαι;

"Νιώθω καλά. Μπορώ να επιστρέψω μόνο με ένα τρόπο. Επιθετικά δεν είμαι ακόμα όπως θέλω. Το χέρι μου είναι δυνατό, ο καρπός μου είναι δυνατός, αλλά ξέρω ότι μπορώ να παίξω άμυνα, να έχω σωστές αντιδράσεις στην μπάλα και να τρέξω το γήπεδο. Αν κάνω αυτά τα πράγματα, αν παίξω άμυνα και έχω σωστές αντιδράσεις θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα".

Κι ένα μήνυμα για τους φιλάθλους που σε περίμεναν αυτές τις εβδομάδες;

"Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση, με τη βοήθεια του θεού θα είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα και να μείνουν μαζί μας γιατί έχουμε μια μεγάλη σεζόν. Σας ευχαριστώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ