ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Νίκη-εκδίκηση"

"Νίκη-εκδίκηση"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι μιλάει στο Sport24 για τον... εκδικητικό χαρακτήρα που είχε η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό (81-75) και στέλνει μήνυμα ενόψει της Μάλαγα (2/1/2015, 22:00).

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το 2014. Οι Πειραιώτες επικράτησαν στο "αιώνιο" ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στη νίκη αυτή ήταν ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο νατουραλιζέ Βέλγος φόργουορντ εξήγησε στο Sport24.gr πως "ο κόσμος αποτέλεσε τον έκτο παίκτη μας", ενώ εξηγεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, μετά τον τραυματισμό του.

Όλα ξεκίνησαν, όμως, από το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί "Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει ότι "η ένταση σε αυτά τα παιχνίδια περισσεύει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα. Όταν επέστρεψαν στο παιχνίδι και προσπάθησαν για την ανατροπή, εμείς είχαμε τις λύσεις κια καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του κόσμου. "Βγάλαμε πολύ ενέργεια στο παρκέ και σε αυτό μας βοήθησε πολύ η παρουσία του κόσμου. Αποτέλεσε τον έκτο παίκτη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους κάναμε να χαμογελάσουν στο τέλος".

Η σεζόν δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους "ερυθρόλευκους", μιας και ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ήταν μια εκδίκηση η νίκη αυτή; "Κατά κάποιο τρόπο ναι. Περιμέναμε πως και πως το παιχνίδι αυτό. Είχαμε αυτοπεποίθηση από την αρχή και συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο μέχρι τέλους".

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Με την έναρξη του 2015 ξεκινάει και το Top 16, απέναντι στη Μάλαγα. "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ξεκίνημα της Μάλαγα στη σεζόν είναι πολύ καλό και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο 2015, όμως, με το... δεξί αν και δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας".

Όσο για την κατάσταση της υγείας του εμφανίστηκε καθησυχαστικός. "Είμαι πολύ καλά, πλέον. Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και να επανέλθω σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα τα καταφέρω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ