ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμήκυνση συμβολαίου σε Σφαιρόπουλο

Επιμήκυνση συμβολαίου σε Σφαιρόπουλο
Σφαιρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο με επιμήκυνση του υπάρχοντος συμβολαίου του μέχρι το 2018, όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τους "ερυθρόλευκους".

Στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα βρίσκεται ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Οι "ερυθρόλευκοι" επιβράβευσαν τον προπονητή που τους επανέφερε σε Final Four και στην κορυφή της Ελλάδας, με νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την είδηση αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103.3, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να επιβεβαιώνει την αποκλειστική είδηση λίγα λεπτά αργότερα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Θυμίζουμε πως ο 48χρονος προπονητής διαδέχθηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο των Πειραιωτών τον περασμένο Νοέμβριο, για να τους οδηγήσει σε δύο μεγάλες επιτυχίες. Εν αρχή ήταν η πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης (με μειονέκτημα έδρας, εις βάρος της Μπαρτσελόνα), για να ακολουθήσει η κατάκτηση του τίτλου στην Basket League, "σκουπίζοντας" τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών.

Αναλυτικά:

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο έως το 2018".

Η επέκταση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όπως πρώτοι την ακούσατε στον Sport 24 Radio!

Posted by SPORT 24 Radio on Thursday, 6 August 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ