loading...
 

Να "τελειώνει" με Μπιέλιτσα

Την άμεση απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα ζήτησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που προορίζει για βασικό τον Σέρβο. Συζητήσεις για τον σέντερ.

Να "τελειώνει" με Μπιέλιτσα

Η υπόθεση της απόκτησης του Νεμάνια Μπιέλιτσα από τον Ολυμπιακό έχει... τραβήκει πάρα πολύ και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα άμεσα.

 

Πρόκειται για τον αθλητή στον οποίο θα εμπιστευθεί ο "Ντούντα" τη θέση "3" και είναι εμφανές ότι περιμένει πολλά από αυτόν, όπως βέβαια και από τον Κώστα Παπανικολάου το οποίο προορίζει για αλλαγή του Σέρβου.

 

Είναι άλλωστε γνωστή η διάθεση του "Σοφού" να εμπιστεύεται τους νεαρούς αθλητές και στην περίπτωση του Μπιέλιτσα, υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός από αυτόν.

 

Αυτό που απομένει πλέον είναι να πραγματοποιηθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις με την Μπένετον Τρεβίζο, αφού συμφωνία με τον αθλητή υπάρχει ήδη.

 

Όσον αφορά στους ψηλούς, η λίστα παικτών που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τόσο τους NBAers Ντέιβιντ Άντερσεν και Νέναντ Κρίστιτς όσο και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

 

Η δρομολογημένη απόκτηση του Μάριτς από τον Παναθηναϊκό, βολεύει τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα σέντερ σε συμφέρουσα τιμή.

 

Τέλος, υπάρχει και όσον αφορά στις θέσεις των γκαρντ, ο Ίβκοβιτς θα ήθελε τον Πάτρικ Μπέβερλι και του χρόνου στην ομάδα. Γι' αυτό η διοίκηση αναμένει την απόφαση των Μαϊάμι Χιτ σχετικά με το αν θα τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ώστε να επανέλθει με σχετική πρόταση

 

Προβληματισμός με Βασιλόπουλο

 

Στο μεταξύ, προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του Ολυμπιακού η παρατεινόμενη άσχημη κατάσταση της μέσης του Παναγιώτη Βασιλόπουλου

 

Όπως αναφέρει και το redplanet.gr, η αδυναμία του Έλληνα φόργουορντ να ενισχύσει και φέτος την προσπάθεια της Εθνικής, έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" που τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουν τον παίκτη να ταλαιπωρείται διαρκώς από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

Σε συνδυασμό με το αρκετά υψηλό συμβόλαιο του παίκτη αλλά και την πιθανότητα να χρειαστεί επέμβαση για να διορθωθεί το πρόβλημα (η οποία θα έχει και μεγάλο διάστημα αποθεραπείας), το ενδεχόμενο πρότασης από πλευράς διοίκησης για μείωση των χρημάτων που λαμβάνει, είναι ορατό.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή