ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτοικος Πειραιά ο Μπιρτς

Κάτοικος Πειραιά ο Μπιρτς

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς προανήγγειλε με ένα ξεχωριστό τρόπο την απόκτηση του Καναδού σέντερ από τον Ολυμπιακό (PHOTO, VIDEOS)

Με ένα τουιτάρισμα που παραπέμπει στη... σημαία του Καναδά, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς προαννήγειλε ουσιαστικά την μεταγραφή του Κεν Μπιρτς στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος ατζέντης έγραψε "το φύλλο του σφενδάμου (σ.σ. βρίσκεται στη σημαία του Καναδά) άνθισε στον Πειραιά" και φυσικά "φωτογράφισε" τον Καναδό σέντερ, που προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα.

Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και μέρες, ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του πρώην παίκτη της Ουσάκ , που ήταν στο στόχαστρο από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Μπιρτς έχει συμφωνήσει για δυο χρόνια έναντι 800.000 ευρώ και απομένει η ανακοίνωση ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη διετία.

Ο Μπιρτς είναι αθλητικός σέντερ και δεν πρόκειται γι αυτό ακριβώς που έψαχνε αρχικά ο Σφαιρόπουλος. Όμως με βάση την αγορά, στην τιμή του είναι ο καλύτερος. Γι αυτό και ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να ρισκάρει και πήρε τον Καναδό, που είναι η συνέχεια ουσιαστικά των Χάινς, Ντάνστον και Χάντερ.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ