ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιρτς: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για το όνειρο στο ΝΒΑ"

Μπιρτς: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για το όνειρο στο ΝΒΑ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κεμ Μπιρτς υπέγραψε στους Μάτζικ και με μήνυμα του στο instagram ευχαρίστησε την ομάδα του Ολυμπιακού για την βοήθεια που του έδωσαν, ώστε να κάνει το όνειρο του για το ΝΒΑ πραγματικότητα.

Ύστερα από μία σεζόν παρουσίας στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, ο Κεμ Μπιρτς αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους", καθώς οι Ορλάντο Μάτζικ ενεργοποίησαν το σχετικό buy-out και έκαναν δικό τους τον Καναδό σέντερ.

Ο Κεμ Μπιρτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ορλάντο Μάντζικ, η συνεργασία τους επισημοποιήθηκε και ο Καναδός σέντερ, με μήνυμα του στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του, για την βοήθεια που του έδωσαν ώστε να κάνει το όνειρο του για το ΝΒΑ πραγματικότητα. Μάλιστα, ανέβασε και μία ομαδική φωτογραφία με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Καναδός σέντερ έγραψε τα εξής: "Σήμερα, έκανα ένα βήμα μπροστά στην αναζήτηση του ονείρου μου να παίξω στο ΝΒΑ. Ενώ είμαι ταπεινός και ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Ολυμπιακό. Σε αυτή την σεζόν στην Ελλάδα, με βοήθησε πολύ στο να ωριμάσω σαν παίκτης και το πιο σημαντικό ως άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη και τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράστηκα με τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Σας ευχαριστώ για όλα".

Μπιρτς: "Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό για το όνειρο στο ΝΒΑ"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ