ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιούφορντ: "Παρακολουθούμε τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ"

Μπιούφορντ: "Παρακολουθούμε τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ"

Ο Γενικός Διευθυντής των San Antonio Spurs, Αρ Σι Μπιούφορντ, μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους τους Πρίντεζη, Σπανούλη και Μιλουτίνοφ.

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το ΣΕΦ ο Γενικός Διευθυντής των San Antonio Spurs, Αρ Σι Μπιούφορντ. Σε δηλώσεις του στη κάμερα της πειραϊκής ΚΑΕ, μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα του Τέξας παρακολουθεί τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ θυμάται και τις συζητήσεις που είχε στο παρελθόν με τον Βασίλη Σπανούλη.

-Για τον λόγο που επισκέφτηκε την Ελλάδα: "Ήρθα για να δω καλό μπάσκετ. Είναι ξεκάθαρο ότι ήρθα να δω τον Ολυμπιακό".

Για τους παίκτες που ήρθε να δει: "Ήρθα για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και για τον Γιώργο Πρίντεζη επίσης. Κάναμε ανταλλαγή για τα δικαιώματα του Πρίντεζη το καλοκαίρι, οπότε τώρα τον ακολουθούμε από κοντά".

Η γνώμη του για τους δύο Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ: "Eίναι νωρίς να πούμε, αλλά προφανώς είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Η επιτυχία του Γιώργου είναι καλά στοιχειωμένη. Ο Νίκολα είναι νεαρός και ελπίζουμε να αναπτυχθεί. Εδώ είναι ένα σπουδαίο μέρος για να γίνει καλύτερος".

Για την στρατηγική των Spurs να συνεργάζονται με Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες: "Είμαστε τυχεροί που είχαμε σπουδαίες εμπειρίες με παίκτες απ' όλο τον κόσμο και οι Ευρωπαίοι μας έδωσαν πολύ επιτυχία. Στον Ποπς (στον κόουτς της ομάδας) αρέσουν οι διεθνείς παίκτες κι αυτό έχει πάει πολύ καλά για μας".

Η γνώμη του για τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα από τα σπουδαιότερα προγράμματα στον κόσμο και έχουμε μεγάλο σεβασμό γι' αυτό. Ο Χρήστος (Σταυτόπουλος) είναι καλός φίλος, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και έχουμε μεγάλο σεβασμό για αυτό το πρόγραμμα".

Η γνώμη του για τον Σπανούλη και την τότε πιθανή συνεργασία του με τους Spurs: "Είχαμε πάρει τα δικαιώματα του Σπανούλη, γιατί θέλαμε να παίξει για μας, αλλά αυτός ήθελε να παίξει στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Βασίλη".

Για το αν θα ξαναδούμε φιλικό μας μεταξύ Ολυμπιακού και Σπερς: "Θα δουλεύαμε για αυτή την πιθανότητα".

Η γνώμη του για τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο: "Δεν τους ξέρω προσωπικά αλλά η επιτυχία που έχουν με τον σύλλογο σας είναι ασύγκριτη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ