ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιούφορντ: "Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον Πρίντεζη"

Μπιούφορντ: "Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον Πρίντεζη"

Ο Ρόμπερτ Μπιούφορντ, ήρθε στο ΣΕΦ να παρακολουθήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά παράλληλα εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη. "Τιμή μου τα όσα είπε για μένα", σχολίασε ο παίκτης.

Ο Γενικός Διευθυντής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, ήρθε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έγινε ντραφτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Ρόμπερτ Μπιούφορντ παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας στο ΣΕΦ πριν το ματς κόντρα στη Λιμόζ, αλλά και την αναμέτρηση κόντρα στη γαλλική ομάδα. Ολυμπιακός και Σπερς, άλλωστε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο, ο ΟΤΕ-ΤV συνομίλησε με τον επί σειρά ετών Γενικό Διευθυντή των Σαν Αντόνιο Σπερς (κατά πολλούς είναι ο κορυφαίος στον τομέα του στο ΝΒΑ), ο οποίος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη, του οποίου τα δικαιώματα έχει επίσης η ομάδα από το Τέξας.

Για τον Γιώργο Πρίντεζης είπε τα εξής: "Ήταν πολύ καλό το γεγονός ότι συναντήθηκα με τον Γιώργο. Αποκτήσαμε μέσω ανταλλαγής τα δικαιώματα του αυτό το καλοκαίρι και είχα τώρα την ευκαιρία να περάσω κάποιο χρόνο μαζί του. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε συναντηθεί".

Για το αν ο Έλληνας φόργουορντ έχει θέση στο ρόστερ των Σπερς: "Νομίζω ότι ένα μέρος της απόφασης ανήκει και στον ίδιο. Τον παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και θα δούμε αν υπάρξει το σωστό τάιμινγκ που να ταιριάζει στις ανάγκες του αλλά και στις δικές μας".

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας για το θέμα είπε τα εξής: "Είναι τιμή ένας άνθρωπος με τέτοιο ρόλο σε μια ομάδα σαν τους Σπερς να λέει κάτι τέτοιο για σένα, αλλά όλα αυτά δεν είναι της παρούσης. Ανήκω στον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και έχουμε μπροστά μας τους δικούς μας στόχους για μια σεζόν που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό".

***Η φωτογραφία είναι από το 2007, όταν ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ντραφτ στο ΝΒΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ