ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να δείξουμε μεγαλύτερη ετοιμότητα"

Μπαρτζώκας: "Να δείξουμε μεγαλύτερη ετοιμότητα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει ακόμη μεγαλύτερη ετοιμότητα απέναντι στον Άρη, ενώ ο Μάντζαρης δήλωσε ότι η ομάδα σκέφτεται μοναχά το 1-0 στη σειρά.

Η αυλαία των Playoffs ανοίγει στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (6/5, 16:05, ΝΕΡΙΤ) τον Άρη για το πρώτο ματς της σειράς. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν ήδη δύο νίκες επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην κανονική περίοδο, έχουν επικεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από το Final-Four. Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησαν για το παιχνίδι.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε για τις αναμετρήσεις: "Εμείς αρχίζουμε τα πλέι οφ έχοντας τελειώσει την κανονική διάρκεια που στο δεύτερο γύρο δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας.

Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια των πλέι οφ με διαφορετική οπτική και πάνω απ’ όλα σεβασμό για όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ. Ο Άρης είναι απαλλαγμένος από το άγχος και θα έχει μεγάλο κίνητρο να κάνει καλά παιχνίδια εναντίον μας. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα".

Μάντζαρης: "Ας κάνουμε το 1-0 και βλέπουμε"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του δήλωσε: "Μπήκαμε στην τελική ευθεία του τελικού πρωταθλήματος και τώρα είναι που πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και χωρίς καμία στιγμή χαλάρωσης. Αν θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θα πρέπει μάλλον να δείξουμε κάτι περισσότερο από τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Άρης θα μας αντιμετωπίσει χωρίς άγχος και με όπλο την εμπειρία των παικτών του. Δεν κοιτάζουμε τη σειρά γενικότερα αλλά αρχικά το παιχνίδι της Τρίτης στο ΣΕΦ. Ας κάνουμε το 1-0 και βλέπουμε για τη συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ