ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας και Ντάρντεν για το πρώτο φιλικό

Μπαρτζώκας και Ντάρντεν για το πρώτο φιλικό

Ο Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο φιλικό, τόνισε πως στοίχισε στην ομάδα ο τραυματισμός του Παπαπέτρου. Έκανε την αυτοκριτική του ο Ντάρντεν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε το δικό του σχόλιο για το πρώτο φιλικό ματς των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο γήπεδο, στη νίκη των Πειραιωτών επί της Ολίμπια Λουμπλιάνας με σκορ 78-41.

Μπαρτζώκας: "Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη, είχαμε την ευκαιρία δύο βδομάδες στην Αθήνα και δέκα μέρες στο βουνό να δουλέψουμε αρκετά. Δυστυχώς ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου ήταν κάτι που μας στοίχισε πολύ. Τόσο αγωνιστικά, όσο και συναισθηματικά. Όλοι στην ομάδα στεναχωρεθήκαμε πάρα πολύ.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα έρχονται νέα πρόσωπα. Ήρθαν οι Σλούκας-Μάντζαρης, ήρθαν και οι Πρίντεζης-Λαφαγιέτ που θα μπουν σιγά-σιγά. Νομίζω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ επαγγελματικά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της χρονιάς.Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, κυρίως όσον αφορά την διάθεση.

Υπάρχει βέβαια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ολίμπια Λουμπλιάνας. Υπήρχε μεγάλη διάθεση ώστε να κάνουμε πράξη μέσα στο γήπεδο πράγματα πάνω στα οποία δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά σαφώς και υπάρχουν αρκετά πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε".

Ντάρντεν: "Να είμαι σοβαρός στην άμυνα"

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν έκανε το δικό του σχόλιο για το πρώτο φιλικό ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνας. Ο Αμερικανός στάθηκε αυστηρός με τον εαυτό του και επεσήμανε πως θα πρέπει να παρουσιάζεται πάντα σοβαρός στην άμυνα.

Ο 33χρονος φόργουορντ, σχολίασε: "Ναι ήταν μία καλή αρχή, αλλά πάντα έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα κάνουμε καλύτερα, αλλά αυτός είναι ένας καλός τρόπος να ξεκινάς την σεζόν.

Βρήκαμε την ευκαιρία να παίξουμε με αντίπαλο και όχι με τους εαυτούς μας, οπότε είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να βγούμε εδώ και να δείξουμε μία καλή εμφάνιση, αλλά και να δουλέψουμε στα πράγματα που είπε ο κόουτς και να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξα. Νιώθω ότι έκανα κάποια λάθη αμυντικά και έχασα πολλά ελεύθερα σουτ, συνολικά όμως η ενέργεια και η προσπάθεια ήταν εκεί και όπως είπα πριν, τα μόνα δύο πράγματα που μπορώ να κοντρολάρω είναι το πόσο σκληρά παίζω και η συμπεριφορά μου.

Αν μπορώ να βγάλω τη σωστή συμπεριφορά και τη σωστή προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι μπορώ να ζήσω με το αποτέλεσμα των χαμένων σουτ, πρέπει να μειώσω τα αμυντικά λάθη γιατί είμαι πολύ σοβαρός στην άμυνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ