ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: ''Δεν χάρηκα με την κλήρωση''

Μπαρτζώκας: ''Δεν χάρηκα με την κλήρωση''

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε να σχολιάσει το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κι εξήγησε πως δεν πανηγύρισε όταν έμαθε την κλήρωση. Θυμήθηκε το Ελληνικό και τις... προσκλήσεις ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ κι εξήγησε ότι δεν πρόκειται να προσαρμόσει τα πλάνα τους στις απουσίες των ''πράσινων''.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξήγησε τους λόγους που είναι καλό το ότι το παιχνίδι διεξάγεται τόσο νωρίς.

Κατ' αρχάς, ο κόουτς των ''ερυθρολεύκων'' σχολίασε αναφορικά στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. ''Κατ' αρχάς, δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα όταν έμαθα την κλήρωση. Κατά διαβολική σύμπτωση, τα μπαλάκια οδήγησαν πάλι στο να παίξουμε στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έδρας, πάλι. Φέτος είναι λίγο διαφορετικές οι συγκυρίες. Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, γίνεται πολύ νωρίς...Όταν έμαθα την κλήρωση, δεν ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος.

Από την άλλη πλευρά, εμείς καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προοπτική για την ομάδα μας για ένα παιχνίδι μιας εβδομάδας. Θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε, υπολογίζοντας και τις δυο απουσίες μας (σ.σ. Παπαπέτρου, Ντάρντεν) που για μένα είναι πολύ σημαντικές. Τώρα το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος που κάνει προσθαφαιρέσεις, είναι ένα θέμα. Ποιος θα παίξει, ποιος δεν θα παίξει δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται, ανεξάρτητα από το πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Ο Τρεμέλ δεν πρόκειται να αργήσει, θα λείψει από 2-3 επίσημα παιχνίδια''.

''Επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος''

Σε εκείνο το σημείο, τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: ''Εγώ θα διαφωνήσω με τον κόουτς. Πιστεύω ότι είναι καλό ότι ξεκινάει η σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορέσουμε να τεστάρουμε από την αρχή τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τι αλλάζει, τι γίνεται σε σχέση με τον τρίτο τελικό που κερδίσαμε κι εν συνεχεία εξαιρέθηκε ο Σχινάς από την κλήρωση του επόμενου! Να ξέρουμε από την αρχή τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Επίσης είναι καλό που θα συναντηθούμε με τον Παναθηναϊκό τώρα γιατί δεν θα έχουμε έναν ακόμα... θρυλικό τελικό στο Ελληνικό! Να περιμένουμε δυο χρόνια τις προσκλήσεις από τον κύριο Γιαννακόπουλο. Που τον ψάχνουν κάποιοι εισαγγελείς γι' αυτό. Τις προσκλήσεις που τις έδωσε; Κι αυτοί που μπήκανε μέσα στη διακοπή στον τελικό, ακόμα τους περιμένουμε. Ευτυχώς τώρα με το ΟΑΚΑ, θα το γλιτώσουμε αυτό το... Ελληνικό. Θα 'χουμε πάλι κάποια επαρχία που χαίρεται ο Βασιλακόπουλος''

''Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν ανάρπαστοι''

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αγωνιστική φιλοσοφία του φετινού Ολυμπιακού: ''Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες κι απαιτήσεις. Πρέπει να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να κατακτά τίτλους στην Ελλάδα. Επειδή, ακριβώς, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να προσθέσει αθλητικότητα, ενέργεια και εμπειρία από το πιο υψηλό επίπεδο. Οι παίκτες που ήλθαν προέρχονται από πολύ καλά προπονητικά προγράμματα. Συλλέξαμε τις καλύτερες πληροφορίες και για τους τρεις ξένους που ήλθαν στην ομάδα.

Από κει και πέρα, είχαμε μια δύσκολη περσινή χρονιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν ανάρπαστοι μετά τις δυο συνεχόμενες Euroleague. Είχαν τεράστιες προτάσεις και κάποιοι από αυτούς τις εξαργύρωσαν. Έτσι ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε πέρσι να προβεί σε μια αλλαγή επτά παικτών, κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τους προπονητές. Φέτος κάναμε μόλις τρεις προσθαφαιρέσεις, έχοντας κρατήσει έναν πολύ καλό κορμό από πέρσι, με παιδιά που έχουν μεγαλύτερη προσαρμογή και εμπειρία σε παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Νιώθουμε ότι το υλικό μας είναι έτοιμο για να ανταποκριθεί''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ