ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν θα πάρουμε άλλο παίκτη"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα πάρουμε άλλο παίκτη"
INTIME SPORTS

Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα συμμετάσχει στο "Gloria Cup". Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" κατά την αναχώρηση της αποστολής απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα (22/9) για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνούς φήμης τουρνουά "Gloria Cup", στο οποίο εκτός των "ερυθρολεύκων" θα συμμετάσχουν και οι ΤΣΣΚΑ, Αναντολού Εφές, Ερυθρός Αστέρα, Φενέρμπαχτσε και Μάλαγα.

Η αναχώρησης της αποστολής του Ολυμπιακού "έκρυβε" και μία... είδηση, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης φόργουορντ δηλώντας διατεθειμένος να περιμένει τους Ντάρντεν και Παπαπέτρου να επιστρέψουν από τον τραυματισμό τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: " Πάμε να παίξουμε το πιο δύσκολο τουρνουά όλης της προετοιμασίας. Αν δούμε τους αντιπάλους θα καταλάβουμε πως δεν έχουν καμία σχέση με το επίπεδο των ομάδων που παίξαμε στην Ιταλία. Μετά θα ακολουθήσει το τουρνουά στο Ρέθυμνο και έπειτα από αυτό θα μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανταποκρίνονται θετικά".

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα φόργουορντ με τον ίδιο ωστόσο να είναι κατηγορηματικός λέγοντας: " Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε παίκτη στο "3", ο Ντάρντεν το πολύ σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε άλλον παίκτη και θα περιμένουμε και τον Παπαπέτρου".

"Είμαστε σε καλό επίπεδο"

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: " Σίγουρα είναι ένα τουρνουά με αντιπάλους επιπέδου Euroleague. Είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς, αλλά τα φιλικά είναι πάντα φιλικά. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, η φιλοσοφία ουσιαστικά είναι ίδια με πέρσι, έχουν αλλάξει ελάχιστα στοιχεία τα οποία πρέπει να κατανοήσουν και οι νέοι παίκτες. Πιστεύω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό επίπεδο".

Ερωτώμενος αν πρόλαβε να ξεκουραστεί μετά την Εθνική υποστήριξε: " Ο κόουτς μου έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια, όσο μπόρεσα να ξεκουραστώ αυτές τις ημέρες ξεκουράστηκα και πλέον είμαι με το μυαλό και το σώμα στην προετοιμασία της ομάδας".

Το πρόγραμμα του "Gloria Cup"

Τρίτη 23/9

18:00 Αναντόλου Εφές - Ολυμπιακός

20:15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας

Τετάρτη 24/9

18:00 Ουνικάχα Μάλαγα - Αναντόλου Εφές

20:15 Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ

Πέμπτη 25/9

18:00 Ολυμπιακός - Ουνικάχα Μάλαγα

20:15 Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παρασκευή 26/9

15:45 Αγώνας Κατάταξης (θέση 5-6)

18:00 Μικρός Τελικός

20:15 Τελικός

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ