ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό και για όσα έγιναν στο parking του ΣΕΦ"

Μπαρτζώκας: "Έφυγα από τον Ολυμπιακό και για όσα έγιναν στο parking του ΣΕΦ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το "ερυθρόλευκο" παρελθόν, τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τους δύο λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το ΣΕΦ.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Cosmote TV παρουσιάστηκε την Τρίτη (10/1) στην εκπομπή "Pick and Roll". Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε με αφορμή την αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague (12/1, 22:00), σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη, τη θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τους δύο βασικούς λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Σε ερώτηση για το αν έπαιξαν ρόλο στην παραίτησή του η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ή όσα ακολούθησαν κατά την άφιξη της αποστολής στο ΣΕΦ, απάντησε πως " έπαιξαν και τα δύο πράγματα ρόλο, ειδικά όσα έγιναν στο parking", ενώ αναφερόμενος στο τι λάθη όσο εργάστηκε στους Πειραιώτες, εξήγησε πως " το τι έκανα λάθος είναι κάτι που το επεξεργάζομαι κάθε μέρα και για τον Ολυμπιακό και την Λοκομοτίβ και τη Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται αυτογνωσία και αυτοκυριαρχία. Να είσαι ήρεμος όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Με πολύ δουλειά σήμερα νομίζω ότι το ελέγχω".

Για τα ξεσπάσματά του στη διάρκεια των αγώνων, ανέφερε ότι " έχω λίγο συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό μου κάνει και κακό".

Όσο για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη; " Τον Βασίλη τον αγαπώ. Προέρχομαι από το Μαρούσι ήταν παιδάκι όταν ήρθε εκεί, είχε όλη την εξέλιξη που περίμενα και έκανε ακόμα περισσότερα πράγματα. Η διαχείριση ενός τέτοιου παίκτη με τέτοια αξία και τέτοιο εγωισμό είναι πάντα δύσκολη σε κάθε άθλημα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι κερδίσαμε μαζί μόνο μια Ευρωλίγκα και ένα διηπειρωτικό τρόπαιο και όχι ένα πρωτάθλημα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο", απάντησε πριν μιλήσει για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

" Είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Βασίλη (Σπανούλη). Δεν ακούγεται τόσο πολύ στα αποδυτήρια όσο αυτός. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, πρώτος σκόρερ της EuroLeague και θρύλος της Μπαρτσελόνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ