ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνει ο Ουόρικ, νέες εξετάσεις ο Λοτζέσκι

Μπαίνει ο Ουόρικ, νέες εξετάσεις ο Λοτζέσκι

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στη βάση της μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και πλέον το ζητούμενο για τους "ερυθρόλευκους" είναι η ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας. Μπαίνει ο Ουόρικ, νέες εξετάσεις ο Λοτζέσκι.

Η βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana και, κυρίως, η εμφάνιση στο ματς με τους Καταλανούς υποχρεώνουν το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού να βρει λύσεις προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και οι Πειραιώτες να παίξουν τα... ρέστα τους για την πρόκριση στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του Top-16.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με την Καβάλα (29/2, 18:30) ενώ έπεται ο αγώνας με τη Λαμποράλ Κούτσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (4/1). Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, θα μπουν από αύριο σε ρυθμούς προπονήσεων ενώ αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες ο νεοαποκτηθείς Χακίμ Ουόρικ. Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δίνοντας λύσεις στη ρακέτα.

Σε ό,τι αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, θα υποβληθεί αύριο σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εκ νέου η κατάστασή του. Ο Λοτζέσκι παραμένει εκτός δράσης από τις 13/2 αφού έχει προσβληθεί από μεγαλοκυτταροιό, που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα.

Σε ένα κομβικό σημείο της χρονιάς, οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να προχωρήσουν δίχως τον κορυφαίο τους σουτέρ, χωρίς έναν από τους από τους καλύτερους παίκτες τους στην επίθεση, ο οποίος είχε τον τρόπο του να δίνει ώθηση στην ομάδα στο κομμάτι του σκορ, τόσο με τα μεγάλα του σουτ, όσο και με τον τρόπο που τέλειωνε τις φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ