ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Συνεχίζουμε από εκεί που τελειώσαμε"

Μιλουτίνοβ: "Συνεχίζουμε από εκεί που τελειώσαμε"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει από εκεί που τελείωσε στην περασμένη σεζόν. Δανεικός ο Μουράτος.

Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας μέσο όρο 6.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, αξιοποιώντας στην πράξη τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο Olympiacosbc.gr για τα φιλικά που έρχονται στο Ηράκλειο, για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη δική του παρουσία." Το πρόγραμμα των φιλικών έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανεβαίνει η δυναμική του αντιπάλου παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο Ηράκλειο θα δώσουμε τα πιο δυνατά φιλικά μας έως τώρα και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας", σχολίασε ο Σέρβος σέντερ και συμπλήρωσε: "Ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας είναι πάντα σπουδαίο και ξεχωριστό είτε πρόκειται για επίσημο, είτε για φιλικό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το απολαύσει, αλλά για μας στο γήπεδο θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει ως τώρα και να δείξουμε ότι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για το… άγνωστο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα".

Όσο για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας: "Οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ήταν ελάχιστες και ουσιαστικά είναι σαν να έχουμε συνεχίσει από κει που τελειώσαμε. Το τι θέλει ο κόουτς το γνωρίζουμε καλά και είναι πιο εύκολο να βρούμε ρυθμό. Είναι επίσης σημαντικό ότι στην προετοιμασία δουλεύουμε όλοι μαζί από την πρώτη μέρα".

Ο Μιλουτίνοφ μίλησε και για τη δική του απόδοση στα φιλικά της ομάδας: "Ισχύει αυτό που είπα και πριν. Πλέον δεν είμαι καινούργιος στην ομάδα. Μου είναι πιο εύκολο να παίξω με αυτά τα παιδιά. Εγώ θέλω να είμαι υγιής και όλα τα παιδιά να έχουν υγεία. Αυτό μας έλειψε πέρσι. Αν έχουμε την υγεία μας μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν σήμερα ρεπό και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο όπου και θα μείνουν έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Από την αποστολή θα απουσιάσουν οι δυο αρχηγοί και ο Βασίλης Μουράτος.

Σπανούλης και Πρίντεζης σε ρόλο ηθοποιού και ο Μουράτος δανεικός

*Οι Σπανούλης και Πρίντεζης βρίσκονται σήμερα στη Βαρκελώνη και «κάνουν» τους ηθοποιούς για τις ανάγκες δυο διαφημιστικών της Ευρωλίγκας. Αμφότεροι θα είναι στην Κρήτη το βράδυ της Τρίτης και θα τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την Τετάρτη το πρωί.

*Ο Βασίλης Μουράτος θα παραμείνει στην Αθήνα αφού έχει αποφασιστεί να παραχωρηθεί ως δανεικός και γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί η ομάδα που θα βάλει στο ρόστερ της τον 19άχρονο γκαρντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ