ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Στο Final 4 θα έχουμε πολύ κόσμο, όπως στα εντός έδρας"

Μιλουτίνοφ: "Στο Final 4 θα έχουμε πολύ κόσμο, όπως στα εντός έδρας"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία του Ολυμπιακού και παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με μόλις μία ήττα τα φιλικά προετοιμασίας. Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο (04/10) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως υπάρχει ικανοποίηση, αλλά σημασία έχει να επιτευχθούν οι στόχοι. Παράλληλα, ο Σέρβος σέντερ δεν έκρυψε το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν έναν επιπλέον λόγο να φτάσουν και φέτος στο Final 4 της EuroLeague.

" Είμαστε ικανοποιημένοι από την προετοιμασία. Έχουμε ρεκόρ 6-1, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως ότι ότι κι αν γίνει, τίποτα δεν θα έχει σημασία αν δεν πετύχουμε τους στόχους μας", σχολίασε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στην ιστοσελίδα basketballsphere.com.

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: " Δεν είναι μυστικό. Δεν πρόκειται για κάτι εύκολο αλλά θέλουμε και τα δύο τρόπαια στην Ελλάδα". Και πρόσθεσε: " Αφήσαμε πίσω όσα έγιναν πέρυσι στην EuroLeague. Ήταν θετικό ότι μάθαμε πως να παίζουμε στο νέο φορμάτ και πλέον είμαστε πιο έμπειροι. Το Final 4 είναι στο Βελιγράδι φέτος και θέλω ακόμα περισσότερο να είμαστε εκεί. Νομίζω θα έχουμε παρά πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο! Θα είναι σαν να παίζω εντός έδρας και πιστεύω πως και οι συμπαίκτες μου θα αισθάνονται έτσι. Ωστόσο, δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά. Υπάρχει δρόμος μέχρι τότε και πολλές καλές ομάδες στη διοργάνωση".

Για την αγωνιστική του εξέλιξη, ο Μιλουτίνοφ τόνισε: " Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά το σημαντικό είναι πως κι ο Ολυμπιακός με πίστεψε. Από την αρχή ήξεραν πως ήμουν νέος, έπαιζα για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα μου και χρειαζόμουν ένα διάστημα προσαρμογής σε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από τη Σερβία. Είχαν υπομονή. Όλη η ομάδα -προπονητές, βοηθοί, συμπαίκτες- με στήριξαν. Το υπόλοιπο κομμάτι ήταν σε εμένα. Να δουλέψω και να δω τη δουλειά μου να βγαίνει στο παρκέ".

Τέλος, σχετικά με το NBA είπε: " Δεν είναι ψέμα πως είμαι σε επαφή με τους Σπερς. Είναι κάτι που συμβαίνει με κάθε παίκτη που έχει γίνει draft. Αλλά δεν είναι αλήθεια πως ταξίδεψα στο Σαν Αντόνιο. Έκανα ατομικές προπονήσεις στη Σερβία το καλοκαίρι. Δεν μου άρεσε που βγήκε αυτή η φήμη. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη σεζόν και είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ