ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Μιλουτίνοφ: "Στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του και τα όνειρα που έχει, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. "Θα δώσω τα πάντα", υποσχέθηκε.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρολεύκων" έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 21χρονος σέντερ πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, για να παραδεχθεί πως " δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Είμαι ευτυχισμένος. Θα αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού".

Όσο για το πως πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πειραιά; " Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ξέρω που έρχομαι, ξέρω τι πρέπει να κάνω και είναι τιμή μου που με επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω την τεράστια ιστορία του συλλόγου και όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, απλώς αποδέχτηκα την πρόταση. Δεν το σκέφτηκα καθόλου".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς: " Δεν μιλήσαμε για αγωνιστικά θέματα, αλλά περισσότερο μου εξήγησαν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και ενθουσιάστηκα. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν και να κάνουμε πράξη όσα θέλει ο κόουτς Σφαιρόπουλος στο παρκέ".

Ενώ κατέληξε υποσχόμενος πως " θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ, ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς θα το κάνω. Θα δίνω καθημερινά το 110% των δυνάμεων μου για τον Ολυμπιακό. Ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ και οι υπόλοιποι".

Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται αύριο το μεσημέρι (12:05) στην Ελλάδα μέσω Μονάχου, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ