ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Φαινόμενο ο Ραντούλιτσα!"

Μιλουτίνοφ: "Φαινόμενο ο Ραντούλιτσα!"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποθέωσε τον συμπαίκτη, συγκάτοικο και... προσεχώς αντίπαλό του, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες προσδοκίες του. Με την εθνική Σερβίας και τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλάζει παραστάσεις έπειτα από μια τριετία στην Παρτίζαν, μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα, όμως, σκέφτεται την προετοιμασία της Σερβίας, εκεί όπου θα δώσει "μάχη" για μια θέση στη 12άδα, απέναντι σε δυο "πράσινους"! Τον Μίρολσαβ Ραντούλιτσα και τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο 20χρονος σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας των δευτεραθλητών κόσμου (ακολουθεί το σπουδαίο φιλικό με τη Γαλλία), εξηγώντας πως "είναι απίστευτο συναίσθημα να δουλεύεις καθημερινά με αυτούς τους τύπους. Να δουλεύεις καθημερινά στο... κόκκινο και να έχεις τέτοιο ανταγωνισμό.

Ο Ραντούλιτσα, ο Κούζμιτς και ο Στίματς είναι όλοι σπουδαίοι παίκτες. Από 'κει και πέρα, είμαι ενθουσιασμένος για το ότι δουλεύω με τον Ραντούλιτσα και το ότι τον αντιμετωπίζω στις προπονήσεις. Είναι φαινόμενο!". Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι από τη νέα σεζόν ωστόσο αυτή την περίοδο είναι συγκάτοικοι στην προετοιμασία της Σερβίας.

"Θα έχουμε πολλά να πούμε μέσα στη χρονιά ωστόσο αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ξέρω ότι πρέπει να σταθώ στο πιο υψηλό επίπεδο, τόσο στην εθνική όσο και στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, με δεδομένο ότι πρόκειται για την πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό όπως επίσης και το ότι έχω μπροστά μου δυο πολύ ικανούς παίκτες (σ.σ. Πάτρικ Γιανγκ, Οθέλο Χάντερ)" κατέληξε, μιλώντας στο rtvbn.com.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ