ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Από τους καλύτερους παίκτες ο Σπανούλης"

Μιλουτίνοφ: "Από τους καλύτερους παίκτες ο Σπανούλης"

Ο Μιλουτίνοφ από τη Σερβία όπου βρίσκεται με την εθνική της χώρας του μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αλλά και για τους λόγους που αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη για την καριέρα του

Οι υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας τον έχουν υποχρεώσει να βρίσκεται συνέχεια στην χώρα του, όμως ο ίδιος ανυπομονεί να φορέσει τα "ερυθρόλευκα". Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα B92.net για τους στόχους που έχουν οι Σέρβοι στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καινούρια του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

" Η ομάδα μας συγκαταλέγεται στα φαβορί, μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο. Ελπίζω να εκπληρώσουμε το όνειρό μας που είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γενικά για την κατάκτηση του τροπαίου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, γιατί υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Υπάρχει και η φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών που όλα μπορούν να συμβούν", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό λέγοντας " Είχα πάει στην Ελλάδα για μόλις μία μέρα, προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, γιατί είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Έγινα ντραφτ, πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και τώρα ελπίζω σε μία επιτυχία με την εθνική ομάδα".

Καταλήγοντας ο Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη αλλά και στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα δηλώνοντας ότι " Δεν έδωσα καμία σημασία στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης, γιατί η Ελλάδα είναι μία άλλη χώρα. Το μόνο που σκέφτηκα είναι πως θα προχωρήσω στην καριέρα μου και πλέον είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Είμαι χαρούμενος και αποτελεί μεγάλο προνόμιο για μένα να παίξω μαζί του, αλλά και με τους υπόλοιπους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ