ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοφ: "Απίστευτος ο Ραντούλιτσα!"

Μιλουτίνοφ: "Απίστευτος ο Ραντούλιτσα!"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξήγησε πως οι Σέρβοι παίκτες του Παναθηναϊκού του έδωσαν συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και δήλωσε ανυπόμονος για να παίξει με τους Πειραιώτες!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλάζει φέτος παραστάσεις έπειτα από μια τριετία στην Παρτίζαν, μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα, όμως, σκέφτεται την προετοιμασία της Σερβίας, εκεί όπου θα δώσει "μάχη" για μια θέση στη 12άδα, απέναντι σε δυο "πράσινους"! Τον Μίρολσαβ Ραντούλιτσα και τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο 20χρονος Σέρβος σέντερ μίλησε στη Sportski žurnal για την πορεία της προετοιμασίας των δευτεραθλητών κόσμου, τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τις αντιδράσεις των συμπατριωτών του για την αποχώρησή του από την Παρτίζαν.

"Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός για μια θέση στη 12άδα της Σερβίας είναι τεράστιος, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του σέντερ! Υπάρχουν ο Μαριάνοβιτς, ο Ραντούλιτσα, ο Κούζμιτς και ο Στίματς, οι οποίοι είναι σπουδαίοι παίκτες. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και για τις υπόλοιπες θέσεις στην εθνική ομάδα. Όλοι μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο".

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι συγκάτοικος με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν, στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. "Δεν έχουμε μιλήσει για αυτές τις κόντρες. Ο Ραντούλιτσα είναι ένας απίστευτος παίκτης, μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν κατά τη διάρκεια της προπόνησης!" εξήγησε ο 20χρονος πρώην σέντερ της Παρτίζαν και νυν των "ερυθρόλευκων". Στην προεπιλογή της Σερβίας υπάρχει κι ένας άλλος "πράσινος", ο Όγκνιεν Κούζμιτς. "Μου έδωσαν συγχαρητήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού (σ.σ. για τη μεταγραφή), όπως και πολλοί πρώην συμπαίκτες μου".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει έπειτα από μια τριετία στην Παρτίζαν για να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού. Κίνηση για την οποία πήραν θέση οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρτίζαν, κατηγορώντας τον Μιλουτίνοφ με τη φράση "το ηθικό ανάστημα του ανθρώπου δεν συνάδει απαραίτητα με το ύψος του" . Τι είχε να πει ο νεαρός Σέρβος σέντερ; "Όταν προέκυψε η πρόταση του Ολυμπιακού, ένιωσα ότι ήταν το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Είναι λογικό κάποιοι να ενοχλήθηκαν από την απόφασή μου. Η δουλειά μου είναι να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Πλέον είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στη Σερβία. Αυτή τη στιγμή, η εθνική ομάδα αποτελεί προτεραιότητα. Σκέφτομαι μόνο την προετοιμασία και τίποτα άλλο. Πλέον θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Είναι ένας οργανισμός που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους".

Ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Παναθηναϊκού και Αναντολού Εφές, πριν προκύψει η συμφωνία με τον Ολυμπιακό. "Πραγματικά δεν ξέρω ποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για μένα. Όταν με ενημέρωσαν για την πρόταση του Ολυμπιακού, πήρα την απόφασή μου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ